Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Aluminium kozijnen worden steeds meer toegepast, onder andere omdat het eenvoudig is te bewerken. Bij aluminium kozijnen kan men denken aan een sobere, strakke uitstraling. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Aluminium kozijnen kunnen afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Aluminium kozijnen kunnen in elk denkbare kleur aangeschaft worden, zodat zij uitstekend aansluiten bij het uiterlijk en de vormgeving van uw huis. Veel plezier met het vinden van uw nieuwe kozijnen!

Vraag direct 5 offertes aan


Houten kozijnen vervangen

Het klassieke materiaal dat gebruikt wordt voor kozijnen is hout. Het type hout, dat wordt gebruikt voor de productie van houten kozijn is veelal afrormosia- en/of merantihout.

Offertes aanvragen

Kunststof kozijnen nodig?

U kunt voor kunststof kozijnen terecht bij tal van kozijnen specialisten, kunststof kozijnen prijzen zijn minder hoog dan kosten van aluminium en houten kozijnen.

Offertes aanvragen

Aluminium kozijnen toepassen

Aluminium kozijnen worden minder vaak toegepast, dan kozijnen van hout of kunststof. Aluminium kozijnen kenmerken zich door de slanke, maar stevige vormgeving.

Offertes aanvragen

Waarom nieuwe kozijnen?

  • Betere isolatie en veiligheid
  • Verhoogt uw woningwaarde
  • Vergelijk prijzen en kozijnleveranciers
  • Kunststof, hout en aluminium
  • Gratis offertes, zonder verplichtingen